Over ons

20170430_131515_s.jpg
20170430_131726_s.jpg
20170430_132144_s.jpg
20170430_133341_s.jpg
20170430_135207_s.jpg

U wil er even tussenuit voor een weekendje romantisch genieten aan de Belgische kust? U plant een meerdaags bezoek aan de Koningin der Badsteden? Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ontdek de charme van Hotel Glenn!

Ons kleine, intieme familiehotel beschikt over 20 gezellig huiselijk ingerichte kamers en biedt alles wat u van een hotel aan zee verwacht. Wij ontvangen u met open armen en geven u graag tips voor activiteiten in onze bruisende badstad.

Geen inspanning is voor ons te groot om u centraal te stellen gedurende uw verblijf. Geniet met al uw zintuigen van die typische West-Vlaamse gastvrijheid in een karaktervol en traditioneel kader.

Ons hotel bevindt zich op amper 100 meter van het strand waardoor de zeelucht uw neus prikkelt van zodra u buitenstapt. Toch hebt u op deze rustige locatie geen last van lawaai of drukte.

Ook voor wie al eens een voetbalwedstrijd of basketbalmatch meepikt heeft Hotel Glenn een unieke troef in de nabijheid van de Versluys Arena en de Versluys Dôme. Geen gedoe om na de match door het verkeer uw weg naar huis te zoeken, terwijl anderen nog op weg zijn naar de parking zit u alweer gezellig in Hotel Glenn.

Onze hotelkamers zijn voorzien van alle hedendaags comfort. Ze beschikken elk over een bad, douche, toilet, telefoon en televisie. Uiteraard kan u er ook genieten van gratis wi-fi. Hebt u honger gekregen van die lange strandwandelingen en de heerlijk verkwikkende nachtrust op onze kamer? Dan zult u voluit genieten van ons uitgebreide, verse ontbijtbuffet.

Hotel Glenn geeft haar gasten de gelegenheid om ook op culinair vlak kennis te maken met al het goede wat de zee ons biedt. Wij creëren overheerlijke, dagverse bereidingen – hoofdzakelijk vis- en schaaldiermenu’s, natuurlijk. Want de verse vis uit de vismijn toveren wij om tot onweerstaanbare gerechten.